FESTLOKALER

Lokaler

Det är inte svårt att hitta en festlokal i Stockholm men vi törs påstå att våra lokaler ger ett bestående intryck.

Det ska vara enkelt och roligt att ha event – och med över 15 år i branschen har vi självklart ett stort kontaktnät gällande fina lokaler runt om i Sverige och vi vågar påstå att vi är proffs på att se till att er upplevelse blir just så. 

Lokaler

Bockholmen, Bockholmsvägen

BOCKHOLMEN HAV & RESTAURANG

Festlokal Bockholmen Catering
FESTLOKALEN PRECIS VID VATTNET
Här i Stockholms innerskärgård, i en charmig gammal grosshandlarvilla har vi skapat en levande restaurang och mötesplats för såväl långfärdseglare som finanskryssare och landkrabbor. Hos oss umgås och trivs alla utan förbehåll.

Nere vid vattenbrynet återfinns Kärleksbaren och vårt populära orangeri där vi brukar grilla och dricka somriga drinkar när andan faller på och vädret tillåter under sommaren.

Vi har givetvis även öppet under den mörka årstiden då vi bland annat kan fresta med skaldjur under hösten samt ett av stans vassaste julbord.

Varmt välkomna till oss på Bockholmen!

KONTAKTA OSS
Oavsett evenemang, dag och antal så hjälper vi er att skräddarsy ert event efter era önskemål! Låter detta som en festlokal för dig? Kontakta gärna oss för att komma och ta en titt! Vi samråder gärna med er för att få fram den meny som passar just er tillställning.Lokaler

SAMMARBETSLOKAL

Eric Ericsonhallen

Eric Ericsonhallen
Eric Ericsonhallen, fd Skeppsholmskyrkan, har en unik placering på vackra Skeppsholmen mitt i centrala Stockholm.
Eric Ericsonhallen har centrala Stockholms kanske mest attraktiva läge, och dess mäktiga utformning och ståtliga inredning ger evenemanget det lilla extra som krävs för att göra ett bra evenemang perfekt. Med en yta på 600 kvadratmeter och sittplatser för upp till 430 gäster och mingel för 500 gäster finns det plats för både stora och små evenemang såsom bankett, mingelfest, konferenser, kickoffs, bröllop, mindre mässor och konserter.Lokaler

SAMMARBETSLOKAL

Studio Watz


Studio Watz är en tuff gammal ruff industrilokal på Södra Hamnvägen i Stockholm från sent 1800-tal.
Här finns ytorna och rymden där vi kan skapa den stämning du önskar. På gården utanför finns mingelyta för att ta drinken innan middagen.
Det finns möjlighet till tältarrangemang i anslutning till lokalen.Lokaler

KONTAKTA OSS


E-post: catering@bockholmengruppen.com | Telefon: 08 – 425 044 27 (Telefontid: Vardagar 09:00 – 17:00)


Namn

E-post

Adress

Telefon

Beskriv ditt ärende: