EVENT & FEST

DIN VISION - VÅR UTMANING

Stockholm Catering - Event och fest

Vi har en av Sveriges mest välrenommerade cateringavdelningar som sedan 2003 har skräddarsytt evenemang i olika storlekar och på olika magiska platser runt om i landet.


Det ska vara enkelt och roligt för er att anordna event tycker vi – och med över 15 år i branschen vågar vi påstå att vi är proffs på att hjälpa till med just det.


En restaurang är så mycket mer än mat på ett fat, den är en filosofi, en mångårig kunskap och erfarenhet om hur man skapar måltider, service och oförglömliga upplevelser för dig som gäst. Överraska med en paellakväll från Spanjorskan för dina närmaste vänner. Bjud på svenska köttbullar i alla dess former från Meatballs for the people till den globala konferensen. Eller varför inte ställa till med ett klassiskt Skärgårdsbröllop signerat Bockholmen Hav & Restaurang?

Event & Fest

Vi tar köket dit du vill – oavsett om ni är två, tjugo eller tvåhundra gäster. Varmt välkommen att kontakta oss med just dina önskemål.

Chambre Separée på hemmaplan (8-30 personer)

För dig som ska ordna en lite större middag som kräver mer planering, till exempel en födelsedagsfest för ett 20-tal släktingar eller en lunchbjudning för dina 10 närmaste vänner.

Här skräddarsyr vi en meny eller enskilda rätter från någon eller flera av våra restauranger, helt efter dina önskemål. Vill du ha en helkväll i Le Rouge-anda, eller kanske ta Lilla Paris hem till ditt vardagsrum? Vi förbereder måltiden på restaurangen och tar den sedan hem till dig. Självklart erbjuder vi full service med både planering inför, och personal under hela arrangemanget om du så önskar.
Fyll i det ni redan vet nedan och skicka in det till oss så kontaktar vi er och tar fram ett förslag.

 

Skicka Förfrågan

Sallad Catering

Take Out, Take Home, Take Away (1-8 personer)

Är du trött på att laga middag? För två år sedan exploderade home delivery-trenden i Stockholm med företag som Foodora, Wolt och Uber Eats, och i dag är det lika naturligt att beställa hem mat som att laga den själv. Du kan spontanringa och beställa vad du vill från alla våra krogar. Pelle Janzon från Nybrogatan 38, tacos från Paraden eller Nytorgets klassiska hamburgare. Antingen plockar du upp maten på vägen hem eller så gör du smidigt beställningen via Foodora, som är vår samarbetspartner vid utkörning för mindre sällskap.

Om du önskar personal och ett mer planerat upplägg för ett mindre sällskap kan vi givetvis ordna även det.

Event & Fest

E-post: catering@bockholmengruppen.com | Telefon: 08 – 425 44 27
Instagram: @bockholmengruppen_catering


Namn

Telefon

E-post

Beskriv ditt ärende