WE LOVE TO SERVE YOU

CATERING & EVENT

Vi har en av Sveriges mest välrenommerade cateringavdelningar som sedan 2003 har skräddarsytt evenemang i olika storlekar och på olika magiska platser runt om i landet.


’Minnesvärda tillställningar
utifrån era önskemål’


Sommarbröllop i Skärgården, födelsedagsfirande för släkten hemma i köket, årsmöte med ledningsgruppen på jobbet eller bara en helt vanlig take away-middag framför tv:n en fredagskväll. På Bockholmengruppen vill vi att du ska kunna uppleva maten, drycken och servicen från våra tio restauranger i Stockholm oavsett tid, plats eller tillfälle.

Vi tar köket dit du vill – oavsett om ni är två, tjugo eller tvåhundra gäster.
Varmt välkommen att kontakta oss med just dina önskemål.

En restaurang är så mycket mer än mat på ett fat, den är en filosofi, en mångårig kunskap och erfarenhet om hur man skapar måltider, service och oförglömliga upplevelser för dig som gäst. Överraska med en paellakväll från Spanjorskan för dina närmaste vänner. Bjud på svenska köttbullar i alla dess former från Meatballs for the people till den globala konferensen. Eller varför inte ställa till med ett klassiskt Skärgårdsbröllop signerat Bockholmen Hav & Restaurang?


’Din vision –
Vår utmaning’


Vill ni bjuda på något helt unikt, eller har ni en egen idé som ni vill ha hjälp med att genomföra?

Likt skräddarna på Savile row syr vi ihop ett paket helt anpassat för just er! Vart ni än lägger ambitionsnivån matchar vi den och tar fram det paketet som passa er.

BOCKHOLMENGRUPPEN CATERING & EVENT

VÅR HISTORIA

På Bockholmen i Stockholms skärgård stod en sekelskiftesvilla och väntade på att få nytt liv. Ett träruckel på utsidan, tom på insidan. Ingen el, inget avlopp, inget vatten. Det fanns visserligen potential i huset, men man fick anstränga sig för att se den. År 2003 slog dörrarna upp till Bockholmen Hav & Restaurang.

Frågan om att ta med sig en liten del av Bockholmen Hav & Restaurang hem blev en allt mer återkommande fråga.
Då föddes den första idén till Bockholmen Catering & Event.

Efter knappa två år hade grunden satts för det som idag är Bockholmen Catering & Event. Från att ha levererat middagar till grannhusen runt omkring Bockholmen, så är vi idag en etablerad cateringverksamhet där arrangemangen varierar från det lilla till det stora i hela Stockholm och Stockholms skärgård.

Idag är vi en av Sveriges mest välrenommerade cateringavdelningar och skräddarsyr evenemang i olika storlekar och på olika magiska platser runt om i landet.

Bockholmengruppen Catering & Event

E-post: catering@bockholmengruppen.com | Telefon: 08 – 425 44 27
Instagram: @bockholmengruppen_catering


Namn

Telefon

E-post

Beskriv ditt ärende