BOCKHOLMENGRUPPEN CATERING & EVENT

Om oss

OM OSS

Vi har en av Sveriges mest välrenommerade cateringavdelningar som sedan 2003 har skräddarsytt evenemang i olika storlekar och på olika magiska platser runt om i landet.

En restaurang är så mycket mer än mat på ett fat, den är en filosofi, en mångårig kunskap och erfarenhet om hur man skapar måltider, service och oförglömliga upplevelser för dig som gäst. Överraska med en paellakväll från Spanjorskan för dina närmaste vänner. Bjud på svenska köttbullar i alla dess former från Meatballs for the people till den globala konferensen. Eller varför inte ställa till med ett klassiskt Skärgårdsbröllop signerat Bockholmen Hav & Restaurang?

Vi tar köket dit du vill – oavsett om ni är två, tjugo eller tvåhundra gäster. Varmt välkommen att kontakta oss med just dina önskemål.

Om oss

BOCKHOLMENGRUPPENS HISTORIA

Skärgårdsälskaren Peder Smith drev båtmack och en enkel servering på Dalarö och fick ett tips om att en gammal sliten villa på Bockholmen stod tom. Han älskade båtlivet, och bar på en dröm om en riktig restaurang. Tillsammans med barndomsvännen, ekonomen Tiel Ridderstad, och kocken Mathias Pilblad, som Peder introducerats för av en gemensam vän, åkte han ut till Bockholmen för att titta på villan. Pilblad hade varit med i kocklandslaget och arbetat på stjärnkrogar som KB och F12. Men han ville prova något eget. Inte en finkrog, utan något mer tillgängligt. Gärna finkrogstekniker, men kanske med enklare råvaror. Det måste inte vara dyrt för att vara gott, resonerade han.
Läs mer

Om oss

ÄR DU VÅR NÄSTA MEDARBETARE?

Är du vår nästa produktion- eller projektledare? Vi söker alltid nya grymma kollegor.
Hör av dig, klicka på länken nedan!

Om oss

KONTAKTA OSS

E-post: catering@bockholmengruppen.com | Telefon: 08 – 518 01 460
Instagram: @bockholmengruppen_catering


Namn

Telefon

E-post

Beskriv ditt ärende

Om oss

SAGT OM OSS