FESTLOKALER

Lokaler

Det är inte svårt att hitta en festlokal i Stockholm men vi törs påstå att vår lokal ger ett bestående intryck. Det sitter mycket i våra röda väggar. I flera hundra år har matsalarna hos oss varit i gastronomins och gästabudens epicentrum. Efter många år i branchen har vi självklart ett stort kontaktnät gällande övriga fina lokaler runt om i Sverige!

Lokaler

Djurgården, Djurgårdsbrunnsvägen 68

DJURGÅRDSBRUNN

Slider

EN FLEXIBEL FESTLOKAL VID DJURGÅRDSKANALEN
I princip ett stenkast från stadens brus, med en fantastisk öppen naturupplevelse vid Djurgårdskanalen och underbar miljö kan vi erbjuda er en konferensdag i lugn atmosfär.

Vårt söta Lusthus passar för den mindre gruppen och i den större matsalen finns det plats för upp till ca 30 personer I “styrelsesittning”. Där finns även ”myshörnan” med våra soffgrupper vid den öppna spisen där brasan vid busigt väder sprakar gott under höst, vinter och vår omgiven av tapeten ”Waldemar” med sina finfina talgoxar… Från T- centralen tar det endast 15 minuter att komma hit med buss 69 och mittemot oss finns en stor parkering för dem som kommer med bil.

KONTAKTA OSS
Oavsett evenemang, dag och antal så hjälper vi er att skräddarsy ert event efter era önskemål! Låter detta som en festlokal för dig? Kontakta gärna oss för att komma och ta en titt! Vi samråder gärna med er för att få fram den meny som passar just er tillställning.Lokaler

Bockholmen, Bockholmsvägen

BOCKHOLMEN HAV & RESTAURANG

Festlokal Bockholmen Catering
FESTLOKALEN PRECIS VID VATTNET
Här i Stockholms innerskärgård, i en charmig gammal grosshandlarvilla har vi skapat en levande restaurang och mötesplats för såväl långfärdseglare som finanskryssare och landkrabbor. Hos oss umgås och trivs alla utan förbehåll.

Nere vid vattenbrynet återfinns Kärleksbaren och vårt populära orangeri där vi brukar grilla och dricka somriga drinkar när andan faller på och vädret tillåter under sommaren.

Vi har givetvis även öppet under den mörka årstiden då vi bland annat kan fresta med skaldjur under hösten samt ett av stans vassaste julbord.

Varmt välkomna till oss på Bockholmen!

KONTAKTA OSS
Oavsett evenemang, dag och antal så hjälper vi er att skräddarsy ert event efter era önskemål! Låter detta som en festlokal för dig? Kontakta gärna oss för att komma och ta en titt! Vi samråder gärna med er för att få fram den meny som passar just er tillställning.Lokaler

SAMMARBETSLOKAL

Eric Ericsonhallen

Eric Ericsonhallen
Eric Ericsonhallen, fd Skeppsholmskyrkan, har en unik placering på vackra Skeppsholmen mitt i centrala Stockholm.
Eric Ericsonhallen har centrala Stockholms kanske mest attraktiva läge, och dess mäktiga utformning och ståtliga inredning ger evenemanget det lilla extra som krävs för att göra ett bra evenemang perfekt. Med en yta på 600 kvadratmeter och sittplatser för upp till 430 gäster och mingel för 500 gäster finns det plats för både stora och små evenemang såsom bankett, mingelfest, konferenser, kickoffs, bröllop, mindre mässor och konserter.Lokaler

SAMMARBETSLOKAL

Studio Watz


Studio Watz är en tuff gammal ruff industrilokal på Södra Hamnvägen i Stockholm från sent 1800-tal.
Här finns ytorna och rymden där vi kan skapa den stämning du önskar. På gården utanför finns mingelyta för att ta drinken innan middagen.
Det finns möjlighet till tältarrangemang i anslutning till lokalen.Lokaler

KONTAKT & FÖRFRÅGAN


Epost: catering@bockholmengruppen.com
Telefon: 08 51801458


Namn*:
E-post*:
Telefon*:
Tillställningens datum*:
Antal gäster:
Typ av arrangemang:
Budget/kuvertpris:

CateringHyra lokalPersonal

Beskriv era övriga önskemål: