Hemma hos dig eller på lokal

JULBORD

SNART ÄR DET JUL IGEN

JULBORD

När jul och nyår närmar sig så finns vi på Bockholmengruppen Catering här för att hjälpa er med att ordna den bästa julfesten med ett riktigt färgsprakande julbord och festliga nyårsmenyer.

Vi kommer till ert kontor med vår härliga personal och dukar upp för allt vad du och dina kollegor kan tänkas önska er, såsom adventsmys, julbord eller varför inte en jul- och nyårsfest?

Vi levererar all slags catering för vinterns högtider hem till dig eller till kontoret. Julmaten kommer alltid upplagd på vackra fat, korgar, glasburkar och kokotter. Så tveka inte att höra av er till oss om era event – vi finns här för att hjälpa er! Utifrån era tankar och önskemål skapar vi en oförglömlig tillställning där fantasin är det enda som sätter gränser!


DET KOMPLETTA JULBORDET

I hela fem serveringar kommer det kompletta julbordet där vi guidar er på en resa i smaker med alla de klassiska julelementen man kan önska!

Vi startar med glöggen och kanapéer innan vi går in på den klassiska S.O.S serveringen. Därefter välkomnar vi smaker från havet, från land och skog samt det småvarma. När vi går in på den femte serveringen bjuds det på sött, sött och lite krispigt.

Läs menyn

JULTALLRIK

Här finner ni vår jultallrik där vi fångat alla de klassiska julsmakerna såsom lax, julskinka, sill och ost.
Njut av den klassiska julmaten i Bockholmengruppens anda.

Läs menyn

JULIGA TILLTUGG

Smakrika kanapéer där vi använder oss av råvarorna som hör julen till.
De fyra tilltuggen har smaker såsom pepparkaka, renkött, gubbröra, västerbottenost och löjrom.
Ett utmärkt paket för glöggminglet!

Läs menyn

SALUHALLENS UTBUD

När jul och nyår närmar sig så finns vi på Bockholmengruppen Catering här för att hjälpa er att ordna det bästa adventsmyset, julbordet eller presenten till era medarbetare! Beställ julens lådor redan nu och välj önskad levereras från och med vecka 49.

Har ni många medarbetare som ni önskar köpa presentlådan till? Mejla oss gärna på saluhallen@bockholmengruppen.com eller använd kontaktformuläretlängre ner på den här sidan.


UTBUD

| |

Julbord

KONTAKT & FÖRFRÅGAN


Epost: catering@bockholmengruppen.com | Telefon: 08 – 518 014 58


Namn*:
E-post*:
Telefon*:
Tillställningens datum*:
Antal gäster:
Typ av arrangemang:
Budget/kuvertpris:

CateringHyra lokalPersonal

Beskriv era övriga önskemål: